Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älandsbro Allmänna IK
För både stora och små
Damlag

Vinst mot Kramfors och Jessica Jonsson har ordet!
2020-09-12 18:13
Match mot Kramfors fotograf Ivan
Jessica är en stabil, lugn och trygg mittbacks gigant som spelat i dom flesta lag i Ångermanland. Trots sina alla år på fotbollsplanen levererar han alltid och är först ut till älskande brovalla på träningarna. Vi hoppas Jessika har 5 säsonger till i benen! 

Hej Jessica! Hur är läget
Hej! Allt är bara fint med mig, har i princip varit frisk och kry hela säsongen.

Trodde du vi skulle ligga såhär högt upp i serien?
Om man tittar tillbaka till inomhussäsongen och spelarmaterialet vi hade då, så trodde jag nog att vi skulle ligga uppe i toppen denna säsong. Det hade varit väldigt spännande och se hur högt vi hade kunnat ta oss med alla spelare friska och hela! 

Vilken match tycker du varit bäst i år?
Jag måste säga matchen mot höga kusten, vi spelade verkligen som ett lag, vi rullade boll och hjälptes åt över hela banan, från målvakt till forward. Det är den mest samspelta matchen hittills! 

Matchen på lördag? 
Det känns bra inför lördag, ska bli spännande och se om vi kan fortsätta på den inslagna vägen. Det är nog också receptet för en vinst, att vi jobbar som ett lag och spelar samspelt.

Jag gissar på 4-2 till oss!

Matchen mot Kramfors. 

Vi inleder matchen bra första 25 minuterna. Sedan tappas de av något. Men vi står starka och Sara Jensen måltjuven som hon är sätter 1-0 på ett ”konstigt” långskott som letar sig in bakom Kramfors målvakt. Vår slitvarg och springare Nora Haglund sätter tvåan med ett snygg skott från kanten över målvakten. 2-0. 
Andra halvlek startar och Kramfors gör 2-1 genom ännu en superräddning av vår Johanna ström där returen letar sig in. I samma veva skadar sig Johanna och Malin Frank sliter på sig handskarna och gör ännu en fantastik insats mellan stolparna. En eloge till Malin som aldrig tvekar att ställa upp för sitt Älandsbro. Efter matchen bjuder även vårt största fan och supporter Ivan på bullar och dricka, TACK IVAN! Så uppskattat! Tack till Hans B vid mikrofonen, det uppskattas!  

Dagens plus : 

Johanna Ström gör som vanligt en strålande insats. Där hon står emot många farliga målchanser. 

Josefine Nygren : matchens lirare. Stabil, placeringssäker och ÖVERALLT idag, kanon match! 

Sara Jensen får göra mål mot gamla klubben och inkassera 3 pinnar tillsammans med Älandsbro. Sliter, bra med boll och ställde till dig mycket för Kramfors backlinje. 

Dagens stjärna: 

HELA LAGET!  Vi sliter, jagar och står starka tillsammans och plockar ännu tre pinnar hemma på brovalla. 

Nyhetsarkiv
9-0 mot Köpmanholmen! 2020-09-05 17:14
Seger i Bollsta2020-08-24 11:54
Seger i höstpremiären2020-08-08 20:56
Hemmaseger!2020-06-26 08:47
Otursdrabbad premiär2020-06-19 11:45
Johanna x4 2020-06-10 12:51
Coach Sundin har ordet. 2020-06-03 13:29