Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älandsbro Allmänna IK
För både stora och små
Damlag

Tillskottet Fanny Gradin!
2020-08-24 11:30
Fanny Gradin tog sitt förnuft till fånga och flyttade hemåt mot norrlandsskogarna från skåneland. Fanny är brottartjejen som satsar vidare mot OS men har valt att spela fotboll med oss under tiden, vilket vi är tacksamma för. 
Tidigare har Fanny spelat i BIK SK och Älgarna dam innan hon tog flytten ner mot Skåne där hon spelade i Röke If. Vi tackar hennes förra klubb som skrev över henne så hon kunde göra sin debut match mot HSK. Fanny gillar att ha boll runt fötterna, har ett fantastiskt tillslag och motståndarna åker på en tunnel eller två under matcherna. 

Hej Fanny! hur mår du?
Jag mår otroligt bra tack!
Känns underbart att vara tillbaka i Norrland efter många år i Skåne. Detta är ju trots allt hemma, på riktigt. 

Hur känns det att spela i Älandsbro? 
Jag är väldigt glad att jag valde att spela i Älandsbro, av många olika skäl!
Truppen består av ett riktigt härligt gäng, där vi alla kämpar för att bli bättre. Alla i laget vet att brottningen kommer först för mig, men trots det så finns inga sura miner. Bra tränare och ett härligt gäng mer kan man inte begära. 

Din första match blev mot HSK. Vad är dina tankar om den matchen?
Ja, Vi möte ett samspelat HSK, som jag tror utan tvekan går upp i tvåan i år. Jag tycker ändå att vi alla sliter och kämpar och ger dom en match som kunde ha slutat annorlunda, och dom fick kämpa för att ta med sin tre pinnar hem. Men helt klart dom var det bättre laget på planen den dagen, väl värd sin seger. Även om det suger att förlora. 
Vi har mycket att jobba på. Vi är ett lag som har många skickliga spelare och med rätt inställning och målmedvetenhet, kommer vi bli farliga. Vi måste få det sista bitarna att falla på plats och spela ihop oss. Så jag hoppas på ett nytt derby så snart som möjligt!

Förra matchen mot Bollsta, Hur kändes där?
Ja, det blev ju 6-0 och en väldigt ofarlig match för oss. Det är lätt att bli bekväma i såna matcher men tycker att vi försöker hålla det uppe. Vi fick igång spelet bättre och kunde träna på det vi nöter på träningarna. Bollsta krigade på i 90 minuter, men denna match kändes det som vi dominerade från start. Det är klart att det alltid finns saker att förbättra och det tar vi med oss. Tror jag gav hela laget ett bättre självförtroende och säkerhet till helgens match då det kommer behövas. 

Hur slutar matchen mot serietvåan Höga kusten på Lördag?
Matchen på Lördag slutar med vinst för oss 3-0, finns inget annat. Spelar vi som vi kan, så är vi ett riktigt bra lag, som är svåra att komma igenom. Vi har ett stabilitet från målburen, ändå upp till topp!
Så för Höga kusten blir det en svår match!


Nyhetsarkiv
9-0 mot Köpmanholmen! 2020-09-05 17:14
Seger i Bollsta2020-08-24 11:54
Seger i höstpremiären2020-08-08 20:56
Hemmaseger!2020-06-26 08:47
Otursdrabbad premiär2020-06-19 11:45
Johanna x4 2020-06-10 12:51
Coach Sundin har ordet. 2020-06-03 13:29