Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älandsbro Allmänna IK
För både stora och små
Damlag

Från den blå tröjan till den röda säsongen 2020!
2020-06-29 12:06
Lina Modig kommer från Härnösands SK till oss inför säsongen. Lina är en tuff tjej som aldrig tackar ner till kamp på planen. Hon är liten men hård! Lina spelar även kall bandy tillsammans med HAIK damlag så hennes fysik ska vi inte klaga på heller. 
Välkommen till oss Lina!

Vad tycker du om säsongen hittills?
Som får många har säsongen varit lite konstig i och med rådande förhållanden. Trots lång väntan till seriestart har säsongen varit i nya klubben superkul. Bra fart på träningarna i och med vår stora trupp, alltid kul att få konkurrera om platserna. I och med lite matcher så är det svårt att ge en fullständig analys gällande matcherna men jag tycker att de två vi spelat så ser det väldigt bra ut. Speciellt matchen på hemmaplan. Som sagt bred kunskap i truppen och det är något jag tycker vi får fram bättre och bättre i vårt spel.

Hur tycker du det är att bära den röda tröjan i år?
Jag är STOLT över att bära den röda tröjan och det är så kul. Som sagt många härliga spelare och ledare som jag trivs super bra med!

Bästa med att spela i Älandsbro?
Det måste återigen vara den breda truppen, att få konkurrera om platserna inför match. Det motiverar alla på ett viktigt sätt. Annan anledning till att jag trivs med lagkamraterna, ledarna och alla runt omkring. Det är en väldigt bra sammanhållning och trots många så fångas alla upp, det är bra anordnat runt i kring laget och känslan att bli hörd och sedd är ingenting som kommer i andra hand i Älandsbro!

Vilken match längtar du mest till?
Måste ändå säga HSK matchen, något annat hade varit konstigt. Ska bli kul att få spela derby och framförallt mot sin gamla klubb!

Nästa på tur Linnea Hjorth!
Linnea kommer även hon från HSK till oss denna säsong. Linnea spelade i HSK:s division 3 lag i fjol, men bestämde sig inför säsongen att komma och sparka boll med oss i Älandsbro. Linnea är en  teknisk, stabil och ett fint tillslag- spelare. Hon är duktig på att behålla bollen nära kroppen och levererar fina djupledsbollar framåt mot forward. Linnea har alltid ett leende på läpparna, så vi hoppas och tror att hon ska trivs hos oss!
Välkommen till oss Linnea!

Vad tycker du om säsongen hittills?
Jag tycker det har varit super!
Kul med ett lag med så många olika åldrar men ändå funkar det så bra. Det var varit lite långdraget nu när vi inte har fått spela några träningsmatcher som varit planerat, Men superkul när nu ÄNTLIGEN matcherna är igång!Och man är ännu mera taggad att träna nu när vi äntligen fått komma ut på Brovalla. Tycker att vi haft humöret uppe och haft så träningsnärvaro på träningarna trots att vi inte vetat hur det blir denna säsong.

Hur tycker du det är att bära den röda tröjan i år?
det är en omställning som jag gillar. Trivs otroligt bra med laget och tycker det är superkul att spela i den röda tröjan. Sen klär väl allt en skönhet?

Vad är det bästa med att spela i Älandsbro?
Jag tycker det är kul med en sån pass stor trupp och lyckas ha en vi känsla , det uppskattar jag mycket. Men även närhet till skratt och spelglädje. Det är kul att spela med ett lag med ett lag med så bred kompetens för ens egen utveckling. 

Vilken match ser du mest framemot? 
Tror inte det bara jag som gillar att spela derbyn?! Så att möta HSK på brovalla ska bli väldigt kul!


Nyhetsarkiv
9-0 mot Köpmanholmen! 2020-09-05 17:14
Seger i Bollsta2020-08-24 11:54
Seger i höstpremiären2020-08-08 20:56
Hemmaseger!2020-06-26 08:47
Otursdrabbad premiär2020-06-19 11:45
Johanna x4 2020-06-10 12:51
Coach Sundin har ordet. 2020-06-03 13:29