Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älandsbro Allmänna IK
För både stora och små
Damlag

Johanna x4
2020-06-10 12:51
Högberg, ström och Starrin.
Ström, Starrin, Högberg och Wiborg ... Vi har en del " Johannor" i vårt lag. 

Först ut Mittbacken Johanna Högberg!
Sedan barnben har Johanna spelat fotboll både i HSK och nere i Karlstad där hon befann sig några år. Hon är en stabil, placeringssäker och sällan hon viker ner sig i en närkamp. Hon är en back som sällan förlorar en duell med sin rutin och spelförståelse är hon en otrolig viktig pjäs i vårt lagbygge. 

Vilka förhoppningar har du på säsongen?
Vi vet ju redan att det blir en speciell säsong där i stort sett allt kan hända i serien. Jag hoppas och tror att vi kan genomföra en bra säsong där vi förhoppningsvis hamnar högst upp i slutet..och att vi har roligt på vägen dit! Personligen hoppas jag på att slippa allt för mycket (ålders)krämpor men det ser ju inte allt för ljust ut .
Vad tycker du har förändras mest från förra året?
Det som förändrats är väl att vi är en bunt ”rutinerade” spelare som kommit in i truppen, ihop med en hel del yngre nyförvärv ☺️ Jag har nog aldrig spelat i ett lag med så många spelare på träningarna och då har jag ändå spelat i ett antal olika lag .Kul att så många vill spela fotboll i Härnösand och Älandsbro AIK!
Vad tror du om matchen på torsdag?
Jag har ingen koll på Domsjö som lag mer än att de spelar i interinspirerande matchställ. Har dock hört att de har någon bra spelare som spelat högre upp som vi bör ha koll på.. I övrigt tänker jag att motståndarna spelar mindre roll så länge vi spelar vårt spel och gör jobbet fullt ut.
Vilket lag ser du mesdt framemot att möta?
HSK såklart, derby är alltid roligt och Kramfors blir väl miniderby då. 

5 snabba ¨
Rött/blått
Liverpool/ Chelsea 
Nocco / Clean
Härnösand / Östersund
Naturgräs / konstgräs

Nästa Johanna ut , JOHANNA STARRIN! 
Johanna har dessvärre dragit åt sig lite sjukdomar på vinter/ vår kanten men är nu tillbaka i spel. Vilket vi är glada över! Även här har vi en Johanna som spelar back. Hon en en tuff, stabil och ger aldrig upp en kamp eller tackar nej till kamp. 

Vilka förhoppningar har du på säsongen? 
 Att vi kommer bli ett mer sammansvetsat gäng och utvecklas mycket, jag tror även vi har god chans att ta hem några vinster (om inte alla?)
Vad tycker du har förändras mest från förra året?
 En stor förändring är antalet spelar, från att kunna räkna antalet deltagare på två händer till att vara över 20 personer på varje träning. Det är stor skillnad! Det känns även som att vi denna säsong har högre mål som vi gemensamt siktar mot. 
Vad tror du om matchen på torsdag?
Jag tror vi kommer bjuda på rejält motstånd och hoppas såklart på vinst! 
Vilken match ser du mest framemot? 
Derby är alltid kul! 

Rött
Älandsbro 
Nocco 
Härnösand såklart! 
Föredrar konstgräs

Nästa Johanna ut, JOHANNA STRÖM!
Efter några SMS, några samtal och lätt övertalning fick vi med oss henne Johanna Ström. Johanna är en stabil, placeringssäker och säker målvakt. Johanna har tidigare spelat i BIK, HSK och Sund. Hon har alltid andas fotboll och varit en stor målvakt i Härnösand, tror ingen som inte vet vem det är som är fotbollsintresserad i Härnösand. Johanna tillför otroligt mycket på planen och utanför planen. Vi är mycket tacksamma och glada över att hon tillsammans med Sandra Svensson vaktar målet i år. 
p.s Dessutom under en match mellan HSK - Umeå ik i Svenska cupen vann hon kampen från straffpunkten mot självaste Marta. d.s 

Vilka förhoppningar har du på säsongen?
Mina förhoppningar är att vi kommer vinna några matcher (alla?) och att vi kommer ha riktigt roligt under tiden. 
Vad tycker du har förändrats mest från förra året?
Den stora förändringen i år är att vi är så otroligt många fler spelare. 
Vad tror du om matchen på torsdag?
Jag tror vi kommer göra en riktigt bra match! Detta då spelet på träningarna överlag ser riktigt bra ut. Dessutom verkar alla vara taggade på match!
Vilken match ser du mest framemot att möta i år?
HSK

FEM SNABBA MED STRÖM
RÖTT
LIVERPOOL
NOCCO
HÄRNÖSAND 
NATURGRÄS

Nästa ut Johanna Wibrog!
Johanna har alltid spelat fotboll och senast i BIK SK div. 1. Även när hon befann sig några år borta över Atlanten i USA spelade hon också. Johanna är en snabb, teknisk spelare som gillar att utmana dessutom en vass målskytt. Får hon hålla sig skadefri är Johanna en av våra nyckelspelare. 

Vad har du för förhoppningar i år?
min förhoppning är att vi kommer ha lika bra uppslutning på träningarna säsongen ut, skitkul ju! Det är upplagt för konkurrens och tränaren kan ta ut de som gått bäst under veckan. Jättekul även med hög målsättning, vi vill vinna den här serien! om man skulle få hålla sig skadefri skulle det vara ett stort plus också.

Vad tycker du har förändrats mest sedan förra året?
Den största förändringen från förra året är väl just hur stor truppen är. Vi var väldigt sårbara i fjol. en sjukdom eller skada kunde ställa till dig rejält. Nu har vi otroligt många duktiga spelare att välja och vraka mellan. Väldigt inspirerande att komma till träningarna!

Vilken match ser du mest framemot?
Derby mot HSK ser vi nog alla framemot!

fem snabba
rött
liverpool 
varken eller
Härnösand 
Konstgräs
Nyhetsarkiv
9-0 mot Köpmanholmen! 2020-09-05 17:14
Seger i Bollsta2020-08-24 11:54
Seger i höstpremiären2020-08-08 20:56
Hemmaseger!2020-06-26 08:47
Otursdrabbad premiär2020-06-19 11:45
Johanna x4 2020-06-10 12:51
Coach Sundin har ordet. 2020-06-03 13:29