Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älandsbro Allmänna IK
För både stora och små
Damlag

Coach Sundin har ordet.
2020-06-03 13:29
Mattias Sundin tränare för damlaget.
I två säsonger har han tålmodigt stått på sidan och hejat på oss. Mestadels för hans sambo ( sambon har ett litet uppehåll i år men förväntas tillbaka till nästa. ) spelat men i år tog han klivit in som ledare för Älandsbro damlag, vilket vi är tacksam för. Med sig har han även Tomas Bergfors och Mikael Johansson. 
Mattias har själv spelat fotboll länge i Ramvik bla. Dessutom är han fortfarande aktiv på innebandyplanen där han spelar i IBC Härnösand.
Mattias tillför lugn, trygghet och stabilitet i vårt lag, visar stort engagemang på träning såsom match. Vi ser framemot denna säsong tillsammans med Mattias och hans hjälpredor. 
 

Hej Mattias! 
Hur är läget? 

Det är fredag, läget är bra!

Hur känns det inför säsongen

Det har varit upp och ner med tanke på situationen i samhället som påverkar, men nu känns det bara roligt att få dra igång seriespelet. Hade såklart önskat att vi hade fått några träningsmatcher i benen innan det blir allvar men vi har tack vare en riktigt bra uppslutning på träningarna kunnat köra mycket på helplan ändå så jag är inte orolig, vi blir att räkna med!

Vad tycker du är största skillnaden på laget jämfört med förra året?

Det finns väldigt många nya ansikten i år, inklusive mig själv. Truppen som tränar kontinuerligt är nästan tre gånger så stor jämfört med 2019 och vi har en väldigt bred kompetens med några spetsar, vilket är roligt eftersom det kommer föra LAGET och föreningen framåt!

Vad tror du blir största utmaningen i år? 
 
För mig blir det en utmaning att stå på andra sidan linjen som tränare istället för att vara på planen som spelare. Kommer bli svårt att hålla sig stilla, och lugn.

För laget tror jag den största utmaningen ligger i att spela ihop sig och att hitta vår normala nivå, nu när vi bara har 9 matcher framför oss istället för 18.

Är det någon match du ser extra framemot
Njae, ska väl vara premiären isåfall!

Hur tycker du stämningen är i laget? Stämningen är som den ska vara, god! 

Vem tror du blir årets måldrottning i laget? 

Jag tror det finns flera som kan aspirera på den titeln men jag är ju feg om jag inte pekar på nån, så jag säger Jenny Wedin! 

5 snabba 

Höga / brovalla: Brovalla
Stå på sidan / spela: Spela
Shorts / långbyxor: Shorts
Nocco / clean: Jag är 36 år gammal, kaffe.
Mini krogen / blå ängeln: Blå Ängeln

Nyhetsarkiv
9-0 mot Köpmanholmen! 2020-09-05 17:14
Seger i Bollsta2020-08-24 11:54
Seger i höstpremiären2020-08-08 20:56
Hemmaseger!2020-06-26 08:47
Otursdrabbad premiär2020-06-19 11:45
Johanna x4 2020-06-10 12:51
Coach Sundin har ordet. 2020-06-03 13:29