Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älandsbro Allmänna IK
För både stora och små

Förändring inom Älandsbro AIK styrelse – generationsväxling pågår
2020-05-18 14:41
Förändring inom Älandsbro Styrelse – generationsväxling pågår

2016 beslutade styrelsen att det var dags att föryngra styrelsen i Älandsbro AIK. Det innebär att vi nu har en yngre generation i styrelsen, men även att vi har fört vidare en del av den kompetens och kunskap som fanns sedan tidigare. Vi kommer nu att fortsätta att bygga upp kunskap och kompetens inom föreningen och förhoppningsvis fortsätta leda klubben i många framgångsrika år.

 

2019 valde Claes-Göran Granberg, Christer Ramström, och Joakim Bäckström att tacka för sig efter lång och trogen tjänst i föreningen. Den rutin inom fotboll och dess kunskap är det ingen som kan ifrågasätta. Ej heller deras engagemang för Älandsbro AIK under deras tid på planen och senare i styrelsen. Detta tapp när det gäller rutin och kompetens är det frågan om man kan ersätta. 


2020 valde även Vanja Hälldahl att tack för sig efter många slitsamma år som föreningens kassör. Vanja har flaggat sedan 2018 att vi måste hitta någon person som kan ta över stafettpinnen när det gäller det ekonomiska och 2020 är året då vi har hittat en ny kassör och kunde låta Vanja tacka för sig och sitt engagemang i Älandsbro AIK. Dock finns hon fortfarande med i bakgrunden och är behjälplig vid frågor för vår nya kassör, vilket vi är oerhört tacksamma för.